DigiLab Rivierenland

Eerste project afgerond!

Eerste project afgerond!

Het eerste adviestraject binnen DigiLab Rivierenland is afgerond! De eer was aan Daniëlle Verweij van Fitter By Food in Tiel en ICT-student Jordy Geelen van ROC Rivor. Daniëlle is voedingsconsulente en gespecialiseerd in het geven van voedings- en bewegingsadviezen. In haar praktijk, gevestigd in Cosyclub Juliën in Tiel, gaat ze samen met cliënten opzoek naar een passend voedings- en beweegpatroon. “Je ziet veel mensen die in coronatijd zijn gestopt met sporten en ongezonder zijn gaan eten. Het is mijn ambitie om Tiel en de regio gezonder te maken.”

Daniëlle is sinds 2020 online te vinden met haar website www.fitterbyfood.nl. Daarop plaatst ze onder meer informatie over haar coachingspakketten. Ze merkt op dat (potentiële) klanten haar website minder goed weten te vinden en is benieuwd wat ze nog aan haar website kan verbeteren. “Jordy heeft mij geholpen met het verbeteren van de website. Ik heb mooie adviezen gekregen waarmee ik aan de slag kan. Jordy is een enthousiaste jongen, complimenten voor hoeveel hij er al vanaf weet. Zelf ben ik echt een leek op dit gebied, super fijn om daar nu wat meer kennis over te hebben en te weten waarmee ik aan de slag kan.”

Jordy heeft de website van Daniëlle onderzocht op verbetermogelijkheden op het gebied van zoekmachine optimalisatie (SEO).  “Ik heb in dit project geleerd om met een echte klant te werken. Dat is veel realistischer. Hartstikke leuk om te zien dat er ook echt iets mee gedaan wordt met mijn advies” zo vertelt Jordy. Daniëlle: “Ik ga er deels zelf aan werken en waarschijnlijk kan het PraktijkLab van ROC Rivor ook iets voor mij gaan betekenen!”.

Een leuk nieuwsbericht van:

lees ook:

Alle berichten