DigiLab Rivierenland

DigiLab Rivierenland

De regio Rivierenland is een echte mkb-regio! Digitalisering is een belangrijk vraagstuk om toekomstbestendig en competitief te blijven. Het onderwerp staat dan ook hoog op diverse beleidsagenda’s. ROC Rivor, RW-POA, Werkzaak Rivierenland, HAN university of applied sciences, Logistics Valley Rivierenland en VNO-NCW Midden zetten zich daarom gezamenlijk in om een digitale werkplaats te ontwikkelen: DigiLab Rivierenland.

Binnen DigiLab Rivierenland helpen studenten en docenten van ROC Rivor het mkb in de regio Rivierenland met concrete adviezen voor het maken van de benodigde digitaliseringsslagen. Thema’s die in de werkplaats centraal staan zijn e-commerce, automatisering, data en security. Naast de adviezen kan het mkb ook bij DigiLab terecht voor informatie- en kennisdeling op het kennisplatform.

Ons doel

In 2024 hebben MKB’ers in de regio Rivierenland volop kennisgemaakt met studenten en docenten van ROC Rivor door digitaliseringsvraagstukken te laten onderzoeken in DigiLab. Studenten ervaren realistisch en praktijkgericht onderwijs. De ondernemers hebben concrete en laagdrempelige adviezen ontvangen die ook zijn gedeeld op het kennisplatform. Studenten voeren deze adviezen uit in het PraktijkLab van ROC Rivor.

Even voorstellen

Projectgroep DigiLab Rivierenland

Kevin van Tuil

Projectleider

kevin@digilabrivierenland.nl

06-18582225

Paul Nieuwenhuis

Projectleider ONR

paul@digilabrivierenland.nl

06-46730801

Patrick de Vocht

Ontwikkelaar

patrick@digilabrivierenland.nl

06-41234505

Dit is Hilco van de Kraats

Hilco van de Kraats

Ontwikkelaar

hilco@digilabrivierenland.nl

06-41234020

Klein beginnen, groots denken

Dat is DigiLab Rivierenland!