DigiLab Rivierenland

Samen staan we sterk

De ontwikkelingen in ICT en digitalisering gaan razendsnel. Hoe blijf je bij met je bedrijf en neem je de juiste beslissingen? In het Digilab van ROC Rivor werken studenten van de opleidingen ICT, Software Developer, Media Vormgeving en Smart Building aan digitale opdrachten en vraagstukken van regionale ondernemers. Beter online vindbaar zijn met jouw bedrijf? Je marketing via social media optimaliseren?

Binnen DigiLab Rivierenland helpen studenten en docenten van ROC Rivor regionale ondernemers met concrete adviezen en oplossingen bij het maken van digitaliseringsslagen. Centrale thema’s in het Digilab zijn e-commerce, automatisering, data en security. Behalve voor advies kan het mkb ook bij DigiLab terecht voor informatie- en kennisdeling. www.digilabrivierenland.nl Feestelijke bijeenkomst 7 maart: Digilab Rivierenland winnaars innovatieweek

Op donderdag 7 maart 2024 organiseren ROC Rivor, de Ondernemerscoöperatie Tiel (OCT), Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) en VNO-NCW Midden samen een inspirerend netwerkevent bij ROC Rivor. Tijdens dit event vindt de ontknoping plaats van de tweede DigiLab Rivierenland innovatieweek. Ruim 80 studenten presenteren de oplossingen die zij ontwikkelden voor de tien digitale uitdagingen waar ondernemers hen voor gesteld hebben. Ondernemers zijn van harte welkom om met de studenten, de medewerkers van morgen, in gesprek te gaan over de gemaakte oplossingen en hun stem uit te brengen op de beste oplossing. De winnaars van de Innovatie Award 2024 worden nog tijdens de netwerkbijeenkomst bekend gemaakt. En dat wordt gevierd! Een krachtige samenwerking tussen ROC Rivor, de Ondernemerscoöperatie Tiel (OCT), Kring Culemborgse Bedrijven (KCB) en VNO-NCW Midden. Samen de uitdaging aangaan om te verbinden en innoveren. Tot 7 maart!

Een leuk nieuwsbericht van:

lees ook:

Alle berichten